Du er her: Forside -> Norsk - > Distributør av Victron i over 20 år


Distributør av Victron i over 20 år

Publisert 27.11.2023

Anda-Olsen er i Norge en av få som distribuerer direkte fra Victron til installatører og forhandlere. Vi har lang erfaring og ekspertise.

- Vi har vært Victron-distributør lenger enn mange av de ansatte som jobber her. Victron har rett og slett blitt en del av identiteten til Anda-Olsen, sier Øyvind Strømsheim, Salgsleder i Anda-Olsen. 

Selger Victron til installatører

Det er begrenset hvor mange som får være distributør av Victron (mellomleddet mellom Victron og installatører).

- Anda-Olsen selger ikke Victron-produkter til private, men til installatører som hjelper både bedrifter og privatpersoner med å gjøre produktene klare til bruk. Dette kan være i alt fra store skip og anlegg til hytter og campingbiler, forklarer Øyvind.

Og dette har Anda-Olsen gjort i godt over 20 år.

- Sømløs integrasjon

Victron har sitt hovedkontor i Nederland hvor de har designet og distribuert utstyr for strømkonvertering og energistyring siden 1975.

Blant annet har de spesialisert seg på ladere, invertere, DC/DC-omformere og laderegulator for solcellepanel. I tillegg har de sofistikerte styringssystem for alle produktene sine.

- Victon har et komplett økosystem som sørger for sømløs integrasjon mellom produktene. Enhetene snakker sammen og kan kobles opp til en sentralstyreenhet som gjør at alt kan styres fra mobil eller nettleser, forklarer Øyvind.

Med fem års garanti og godt utviklede produkter med nødvendige sertifiseringer, skjønner Øyvind godt hvorfor Victron sine produkter er så populære.

- Victron er helt i toppsjiktet når det gjelder å utvikle nye produkter og løsninger. I tillegg leverer de veldig gode produkter som kan brukes av en hel rekke ulike næringer, så vel som av privatpersoner, sier Øyvind.

Venus OS Gui v.2.0 software som lanseres i starten av 2024.

Kunnskap og support

For å være Victron-distributør settes det flere krav, blant annet til bedriftens tekniske kunnskap og support.

- Vi hjelper mange med å finne de riktige produktene og regne ut hva de ulike sluttkundene trenger. I tillegg sørger vi for at systemet er skalerbart slik det også kan dekke behov som oppstår i fremtiden, forklarer Øyvind, og legger til et eksempel:

- Det siste året har vi fått mange spørsmål om solenergi og batterilagring på grunn av de høye strømprisene, hvor vi har bistått med å regne ut hvor mye batteri og solcellepanel som trengs til de ulike prosjektene.

Enkelt med fjernhjelp via Victron-produkt

En metode Anda-Olsen ofte bruker når det gjelder support er det de kaller fjernhjelp.

Alle Victron-produkter kan kobles opp til en gratis onlineportal hvor du kan følge med på og styre komponentene og anlegget i sin helhet.

- Dette gjør at vi i Anda-Olsen kan sitte på hovedkontoret og jobbe på en ferge som går i Sverige eller et hyttefelt i Alta. På denne måten kan vi hjelpe uansett hvor i verden Victron-produktene står montert, forklarer Øyvind.

Kort leveringstid

Som distributør har Anda-Olsen et stort lager med leveringsklare Victron-produkter. I tillegg har de tette bånd med hovedkontoret, noe som gir kort leveringstid.

- Victron er en fin leverandør å forholde seg til. Det er veldig enkelt for oss å få tak i produkter vi ikke har på lager, siden vi får levering fra hovedlageret to ganger i uken, forklarer Øyvind.


Her kan du se alle produktene fra Victron i Anda-Olsen sin nettbutikk.