Du er her: Forside -> Norsk - > Anda-Olsen har ansatt kvalitetsleder


Anda-Olsen har ansatt kvalitetsleder

Publisert 18.01.2024

Regine Bruteig startet som kvalitetsleder i Anda-Olsen 1. januar.

Bruteig bringer med seg god og variert arbeidserfaring fra kommunal sektor. Hennes erfaring med struktur og kvalitet i ulike deler av kommuneorganisasjonen, senest som prosjektleder for kommunedeling i Ålesund kommune, tilfører verdifull erfaring og kompetanse til Anda-Olsen.

ISO-sertifiseringer

- Etter mange år i ulike roller og fagområder i kommunal sektor blir det nå spennende å arbeide i privat sektor. Det motiverer meg at Anda-Olsen også bidrar til å sikre kritisk infrastruktur, hvor avbrudd i strømforsyningen kan få store konsekvenser, forteller Regine.

- Min oppgave fremover blir å legge til rette for at bedriften blir ISO-sertifisert innen kvalitet, miljø og HMS. Å oppnå dette kvalitetsstempelet blir viktig for å sikre de oppdragene vi ønsker. Sertifisering krever lagarbeid. Jeg ser frem til å bli kjent med organisasjonen og sammen med teamet finne de mest effektive måtene å nå våre mål på, sier hun.

- Viktig for videre vekst

Regine uttrykker videre entusiasme for å delta i videre utviklingen av Anda-Olsen og bli en del av en solid bedrift med tydelige ambisjoner.

- Anda-Olsen er forpliktet til å styrke fokus på kvalitet og bærekraft, og vi gleder oss over at Regine har takket ja til å lede vårt kvalitetsarbeid. Ansettelsen er viktig for bedriftens videre skalering og vekst, uttaler Jon Kjærstad, CEO i Anda-Olsen AS.