Du er her: Forside -> Norsk - > Er du vår nye montør og servicetekniker?


Er du vår nye montør og servicetekniker?

Publisert 28.02.2024

Med økende etterspørsel og en voksende ordrebok, er Anda-Olsen alltid på utkikk etter engasjerte montører og serviceteknikere.

I en verden hvor teknologien utvikler seg raskt, og behovet for sikkerhet rundt verdier, liv, og helse er viktigere enn noen gang før, posisjonerer Anda-Olsen seg som en leder innen avbruddsfrie strømforsyninger (UPS), batteriløsninger, og hybride strømløsninger. Vårt søkelys på kvalitet og pålitelighet har etablert oss som en foretrukket partner for mange verden over.

Innsikt fra innsiden

Å jobbe i Anda-Olsen gir en unik mulighet til å beskytte verdier, liv og helse på tvers av flere ulike segmenter, noe Ørjan Frostad Olsen, en av våre erfarne serviceteknikere kan bekrefte. 

- Det som gjør jobben spesielt spennende, er at vi er i en periode med sterk vekst, med mange spennende utfordringer og viktige prosjekter samtidig, forteller Ørjan.

Han understreker at det er mye direkte kontakt med våre kunder gjennom serviceoppdrag. En stor del av arbeidet er å reise ut og møter kundene der de er, for å utføre nødvendig service. Dette er essensielt for å sikre optimal funksjonalitet av våre løsninger og for å bygge sterke relasjoner og tillit. Ørjan legger til: 

- Dette gir en ekstra dimensjon til rollen vår. Vi er ikke bare teknikere, vi er ofte Anda-Olsens ansikt utad og en viktig del av vårt løfte om pålitelighet og kvalitet til kundene.

Ansvarsområder

I rollen som montør og servicetekniker hos oss, vil du jobbe med å utføre nødvendig service og vedlikehold på våre viktige installasjoner (skip, sykehus, tunneler) og andre kritiske installasjoner. Jobben inneholder feilsøking og optimalisering av våre produkter for å sikre deres høyeste funksjonalitet og levetid.

Du vil være ansvarlig for montering, testing og idriftsettelse av nye anlegg, klargjøring av produkter for leveranse, og støtte til produksjonsavdelingen ved behov. Administrasjon av returer og utførelse av reparasjoner, samt initiativ til å ta på deg oppgaver som matcher din kompetanse, er også sentralt i rollen.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi ser etter kandidater med relevant erfaring, fortrinnsvis innen det maritime segmentet, og som innehar et fagbrev som elektriker eller automatiker. Sterke kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig, er også ønskelig. Det er også et krav med norsk statsborgerskap og førerkort klasse B.

Den ideelle kandidaten er selvstendig og strukturert, med en serviceinnstilt og løsningsorientert tilnærming til arbeidet. Pålitelighet og ansvarsbevissthet, samt fleksibilitet og beredskap for utfordringer, er kvaliteter vi setter høyt. En salgsorientert innstilling med evne til å identifisere muligheter for mersalg er også en god bonus.

Vi sørger for grundig opplæring og tilbyr varierte oppgaver.

Bli med på laget

Vi er alltid på jakt etter personer som er klare til å utvikle seg, tilegne seg ny verdifull kunnskap og bidra til vår felles suksess. Grip muligheten, send inn en åpen søknad i dag.