Du er her: Forside -> Norsk - > Fredrik Mordal Hessen: ny Head of Sales


Fredrik Mordal Hessen: ny Head of Sales

Publisert 07.12.2023

Fredrik Mordal Hessen, er ansatt som Head of Sales and Business Development i Anda-Olsen AS.

- Anda Olsen er et spennende teknologiselskap i vekst. Jeg har kjent til selskapet i lang tid, tilbake til før de begynte med utvikling av egne produkter som UPSer, forteller Fredrik. Han reflekterer videre, - det har vært inspirerende å følge selskapet og se hvordan det har tatt steget fra agenturvirksomhet til å utvikle egen teknologi og produkter. Utviklingen av selskapet viser tydelig at teamet i Anda Olsen besitter stor kreativitet, endringsvilje og gjennomføringskraft. Selskapet er godt posisjonert for videre vekst, både gjennom internasjonalisering og ekspansjon i landbaserte markeder.

- Jeg gleder meg til å ta del i den vekstreisen selskapet står overfor. Jeg ble også sterkt motivert av, og kan personlig identifisere meg med selskapets formål om å trygge verdier, liv og helse samt bidra til bærekraft.

- Jeg ser frem til å sette meg bedre inn i de ulike produktene og tjenestene vi leverer. Det blir både spennende og givende å utforske nye industrier knyttet til våre kunder i de landbaserte markedene, og ikke minst ser jeg frem til å ekspandere til markeder utenfor Norge, sier Fredrik.

Den brede internasjonale ledererfaringen innen den maritime industrien ser Fredrik på som verdifull ressurs i forbindelse med internasjonaliseringen av selskapet i det maritime markedet. Han håper videre at denne erfaringen, kombinert med kompetansen innen forretningsutvikling, endringsledelse og vekst, vil bidra sterkt til at Anda-Olsen når sine vekstmål.

- Det er fantastisk å ønske Fredrik velkommen, og jeg er sikker på at hans erfaring og kunnskap vil være en nøkkel for vår videre vekst. Vi har sterke ambisjoner for utvikling av selskapet, og jeg gleder meg over at Fredrik vil arbeide sammen med oss for å nå våre mål, Han vil bidra sterkt til å fremme forretningsmuligheter og styrke vårt omdømme, både nasjonalt og internasjonalt, forteller Jon Arne Kjærstad, CEO i Anda-Olsen.