Du er her: Forside -> Norsk - > Møt oss på SMM i Hamburg, 3.-6. september


Møt oss på SMM i Hamburg, 3.-6. september

Publisert 06.08.2024

Finn oss i Hall B7 på Stand B7-103. Vi ser frem til å møte deg!

Sikrer pålitelig Strøm til alle kritiske installasjoner

Vi sikrer din bedrifts kritiske installasjoner mot strømbrudd. Anda-Olsen har som mål å være det naturlige førstevalget når det er behov for avbruddsfrie strømforsyninger for kritiske installasjoner. I mer enn et halvt århundre har Anda-Olsen utviklet en enestående kompetanse innen strømforsyninger designet for utfordrende forhold.

Pålitelige strømløsninger for røffe maritime miljøer

Anda-Olsen tilbyr avbruddsfrie strømforsyninger (UPS) av høyeste kvalitet og batterier spesielt designet for de mest krevende maritime miljøene. Våre produkter sikrer kontinuitet og beskytter alle kritiske installasjoner mot strømavbrudd.

Med vår egenutviklede, skybaserte monitoreringsløsning, Anda Cloud, kan du sikre dine kritiske installasjoner ved bruk av IoT-teknologi. Anda Cloud monitorerer og rapporterer tilstanden på komponenter og systemer som blant annet batteribanker, UPS-er og hybridløsninger, i sanntid.

SMM - stedet for maritim ekspertise

Som verdens ledende internasjonale handelsmesse for den maritime industrien, vil SMM i Hamburg være akkurat det stedet vi bør være for å vise frem våre produkter og løsninger. Vi ser frem til å oppleve SMM med sine 2000 utstillere og møte noen av de 40 000 deltagere som kommer fra hele verden.

Vi inviterer deg til å besøke vår stand (B7-103) for en hyggelig samtale om hvordan vi kan sikre dine kritiske installasjoner:

Anda Power Solutions - våre AC og DC UPS-systemer

Anda Cloud - en overvåkingstjeneste for UPS og batterier

Ta kontakt med vårt team på SMM:

Marius Anda Olsen
Mobil: +47 97 76 67 70
E-post: marius@anda.no

Thomas Anda
Mobil: +47 90 08 24 73
E-post: thomas@anda.no

Fredrik Mordal Hessen
Mobil: +47 93 49 88 35
E-post: fredrik@anda.no