Du er her: Forside -> Norsk - > Blir med i VIA for å styrke fremtidens infrastruktur


Blir med i VIA for å styrke fremtidens infrastruktur

Publisert 19.02.2024

Vi i Anda-Olsen er glad for å kunngjøre vårt medlemskap i VIA, klyngen dedikert til utviklingen av sikker, smart og bærekraftig transportinfrastruktur.

Helen Roth, daglig leder i VIA, sier om vårt medlemskap: 

- Anda-Olsen er et spennende selskap med vekstambisjoner som vi er glade for å ønske velkommen som medlem i VIA. Med deres erfaringer og kunnskap om avbruddsfrie strømforsyninger (UPS) for kritiske installasjoner, blir Anda-Olsen et verdifullt tilskudd i vårt nettverk. Våre medlemmer deler et felles mål om å gjennom samarbeid og innovasjon utvikle sikrere, smartere og mer bærekraftig transportinfrastruktur.

I lys av partnerskapet, kommenterer Kjetil Knotten, salgsansvarlig for Infrastruktur hos Anda-Olsen: 

- Som en ledende leverandør av UPS og batteriløsninger for kritiske installasjoner markerer det å bli medlem i VIA en viktig milepæl i vår strategi for å støtte og styrke infrastrukturen i Norge. Ved å integrere våre avanserte UPS-systemer og batteriløsninger med VIAs innovative økosystem, ser vi store muligheter for å bidra til sikkerhet, pålitelighet og bærekraft i transportsektoren. Dette samarbeidet underbygger vår forpliktelse til å være i forkant av teknologiske løsninger som fremmer en mer bærekraftig fremtid.

Bidrag til sikkerhet og innovasjon

Anda-Olsen har en lang historie med å levere pålitelige UPS-systemer og batterier til tunneler, jernbane-, og veiprosjekter over hele landet. Vi forstår de unike utfordringene disse prosjektene står overfor, som lange avstander og strenge tekniske krav. 

Våre løsninger er designet for å møte disse utfordringene, sikre kritiske systemer som lys og ventilasjon, og forhindre alvorlige ulykker. Med VIA kan vi videreutvikle disse løsningene og utforske nye muligheter for kommersialisering.

Avanserte UPS-løsninger

I kjernen av vårt bidrag til sikkerhet og innovasjon ligger Anda-Olsens avanserte UPS-systemer, som imøtekommer de strenge tekniske kravene som moderne infrastrukturprosjekter stiller. Disse systemene er konstruert for å sikre pålitelighet og fleksibilitet, selv under krevende forhold.

Våre UPS-løsninger skiller seg ut ved å være:

Kompakte og plassbesparende: Utformet for effektiv utnyttelse av begrenset plass, noe som er avgjørende i infrastrukturprosjekter.

"Alt i ett"-løsninger: Forenkler installasjonsprosessen og reduserer behovet for ytterligere komponenter, noe som gjør dem ideelle for rask og effektiv implementering.

Modulære løsninger: Sikrer høy oppetid og forenkler service, noe som er essensielt for kontinuerlig og pålitelig drift.

Lav Total Cost of Ownership (TCO): Våre løsninger er designet for å være kostnadseffektive over tid, takket være minimalt vedlikeholdsbehov og langvarig pålitelighet.

Fleksible løsninger: Tilpasses enkelt ulike prosjektbehov med et bredt spekter av størrelser og konfigurasjoner, noe som gjør dem velegnet for både nye installasjoner og oppgraderinger.

Videre er vi ikke bare forpliktet til å levere UPS-er til nye tunnelprosjekter; vi har også kapasiteten til å utføre utskiftninger i eksisterende tunneler. Vårt brede utvalg av AGM-batterier, designet med en levetid på opptil 10 år, er spesialtilpasset for å møte de spesifikke kravene og størrelsene for UPS-bruk i tunnel- og vei.

Riello MULTI POWER er en trefaset avbruddsfri strømforsyning med modulær arkitektur, av typen ON LINE Double Conversion, med mulighet for redundans. Perfekt for å sikre kritisk infrastruktur.
Riello MULTI POWER er en trefaset avbruddsfri strømforsyning med modulær arkitektur, av typen ON LINE Double Conversion, med mulighet for redundans. Perfekt for å sikre kritisk infrastruktur.

Service og innovasjon gjennom Anda Cloud

Anda-Olsen går foran i å maksimere oppetiden for kundenes systemer ved å tilby mer enn bare avanserte UPS-løsninger og omfattende serviceavtaler

Vår egenutviklede monitoreringsløsning, Anda Cloud, står sentralt i dette tilbudet. Ved å utnytte IoT-teknologi, tilbyr Anda Cloud detaljert, sanntidsmonitorering og rapportering av kritiske installasjoner, inkludert batteribanker, UPS-er og hybridløsninger. Dette systemet gir brukerne en fullstendig oversikt over anleggets tilstand, fra batterinivå til miljødata, og sikrer optimal funksjonalitet for kritiske installasjoner.

Vår forpliktelse strekker seg utover å sikre pålitelig strømforsyning. Vi ønsker å tilby en følelse av trygghet. Med Anda Cloud får brukerne full kontroll og innsikt i utstyrets tilstand, uavhengig av geografisk plassering, gjennom en app tilgjengelig for både iPhone/iPad og Android-enheter.

Hovedfordelene med Anda Cloud inkluderer:

  • Komplett oversikt over tilstanden til kritiske installasjoner.

  • Forbedret trygghet for driftsledere.

  • Forlengelse av batterienes levetid gjennom proaktivt vedlikehold.

  • Enkelhet i installasjon og en intuitiv brukeropplevelse.

  • Visuelle varslinger ved feil i systemet eller sensorer.

  • Samling av alle anleggsdata på én plattform.

  • Sikker og skalerbar datalagring som en tjeneste.

  • Tilpasningsdyktige funksjoner som møter individuelle krav.

  • Problemfri integrering med eksisterende systemer.

Anda Cloud representerer kjernen i Anda-Olsens engasjement for å levere framtidens service. Ved å implementere denne avanserte monitoreringsløsningen, er man ikke bare rustet til å adressere dagens behov, men også forberedt på å møte utfordringer innen kritisk infrastruktur.

Fremover sammen

Gjennom vårt partnerskap med VIA engasjerer Anda-Olsen seg for å utvikle løsninger som ikke bare møter dagens krav, men også forutser fremtidens utfordringer. Vår dedikasjon til fleksibilitet og innovasjon gjør oss i stand til å navigere i et marked i rask endring, og sikrer at vi bidrar til å forme en transportinfrastruktur som er både smartere og mer bærekraftig.

Med blikket fast rettet mot fremtiden, er vi alltid på utkikk etter måter å forbedre og tilpasse oss. Vi tror at nøkkelen til suksess ligger i å kombinere vår tekniske ekspertise med åpenhet for nye ideer og teknologier.

Her kan du lese mer om Anda Cloud og våre egenutviklede UPS-løsninger