Du er her: Forside -> Norsk - > Hva er retrofit av UPS?


Hva er retrofit av UPS?

Publisert 25.08.2023

Har du et UPS-system som ikke møter kravene som stilles? Da kan retrofit være et godt alternativ.

I en verden der teknologiske fremskritt skjer raskt, kan det være utfordrende å holde systemer og utstyr oppdatert.

For bedrifter som er avhengig av avbruddsfri strømforsyning, er det viktig å sikre at UPS-systemet er pålitelig og fungerer som det skal. Men hva gjør du når teknologien begynner å bli utdatert, og du ikke er klar for en total utskifting? Svaret kan være retrofitting.

Retrofitting av UPS

Retrofitting er rett og slett en oppgradering av en eksisterende UPS eller et UPS-system. Ved å gjøre en retrofitting implementeres nye teknologier eller komponenter for å forbedre systemets funksjonalitet og effektivitet, samt forlenge levetiden.

Ved å fornye UPS-er på denne måten vil du få et oppgradert system som vil kunne møte kravene som stilles til dagens UPS-er, uten å måtte kjøpe et helt nytt UPS-system.

Lær mer: 3 typer UPS: Dette er forskjellene

Slik gjøres en UPS retrofit

I begrepet retrofitting finner vi en rekke ulike endringer. Alt fra bytte av visse deler, tillegging av ny funksjonalitet eller til og med fullstendig ombygging av systemet, alt avhengig av hva de spesifikke behovene er.

Det handler om å gi ditt gamle UPS-system «et nytt liv». I stedet for å forkaste det gamle systemet til fordel for et helt nytt, fokuserer retrofitting på smarte oppgraderinger av det du allerede har investert i. Noe som kan være både økonomisk gunstig og bra for miljøet.

Les også: Hva skjer om en UPS feiler?

Når lønner det seg med retrofit?

Å investere i en helt ny UPS kan virke som den mest tiltalende løsningen når man står overfor teknologiske begrensninger eller ytelsesproblemer med sitt eksisterende system. Men retrofitting er ofte et fornuftig alternativ, spesielt når den nåværende UPS-en fortsatt har en betydelig restlevetid.

Ved å oppgradere og modernisere eksisterende komponenter kan det gi deg betydelige besparelser i både tid og penger, sammenlignet med kostnadene ved å installere et helt nytt system.

I tillegg er retrofitting ofte bedre for miljøet, da det reduserer behovet for avfall og ressursbruk.

Eksperter på retrofitting av UPS

Om du ønsker å undersøke om ditt UPS-system er en god kandidat for retrofitting er det viktig å finne den rette samarbeidspartneren for jobben.

Anda-Olsen er ikke bare en ledende leverandør av UPS-løsninger, vi er også spesialisert innen retrofitting av eksisterende UPS-system. Vi har ekspertisen som trengs til å tilby skreddersydde løsninger som passer til dine spesifikke behov.

Enten du trenger oppgraderinger av UPS-systemer for industrielle anlegg, datasentre eller maritime bruksområder, vil våre erfarne ingeniørteam samarbeide tett med deg for å forstå dine krav og utarbeide en oppgraderingsplan som passer dine målsettinger.

Vil du vite mer om hva du får ved å oppgradere ditt UPS-system? Her finner du 10 fordeler ved retrofit av UPS.


Ønsker du å ta en prat om hva som spesifikt kan gjøres med ditt UPS-system? Her kan du ta kontakt med oss i Anda-Olsen.