Du er her: Forside -> Norsk - > Pålitelig strøm til prisvinnende «Reach Remote 1»


Pålitelig strøm til prisvinnende «Reach Remote 1»

Publisert 04.09.2024

Vi er stolte av å ha spilt en rolle i suksessen til MS «Reach Remote 1», som nylig ble kåret til Ship of The Year 2024 av Skipsrevyen under SMM i Hamburg.

Dette banebrytende ubemannede servicefartøyet (USV), designet av Kongsberg Maritime, representerer en ny type ubemannet og fjernstyrt overflatefartøy kalt Reach Remote.

Fartøyet er et bevis på innovasjon og avansert teknologi i maritime operasjoner. Vi i Anda-Olsen er stolte over å ha levert den avbruddsfrie strømforsyningen (UPS) som sikrer påliteligheten til dette fartøyet.

Spesialtilpasset UPS for maksimal fleksibilitet

Med vår spesialutviklede UPS, som kan håndtere både 24VDC og 230VAC last, demonstrerer vi hvordan våre kompakte løsninger er skreddersydd for å møte selv de mest komplekse kravene fra våre kunder, selv på små fartøyer.

For MS «Reach Remote 1», et kompakt og avansert ubemannet fartøy, betyr dette sikker og stabil strøm som støtter skipets hybride fremdriftssystem og avanserte teknologiske løsninger. Våre kompakte og fleksible UPSer sikrer kontinuerlig drift under de røffe forholdene til havs, noe som er avgjørende for fartøyets evne til å operere autonomt i over 30 dager.

Ved å opprettholde fartøyets kritiske kommunikasjons-, navigasjons- og fremdriftssystemer, spiller vår UPS en viktig rolle i å gi ekstra trygghet og pålitelighet for sikre og effektive fjernoperasjoner.

Maritim innovasjon

Samarbeidet mellom Reach Subsea, Trosvik Maritime, Kongsberg Maritime, Anda-Olsen (og andre utstyrsleverandører) på MS «Reach Remote 1» demonstrerer kraften i innovasjon og partnerskap.

Dette fartøyet, som integrerer avansert teknologi, har blitt anerkjent for sitt imponerende design og engasjement for bærekraft, med en over 90 % reduksjon i CO2-utslipp sammenlignet med tilsvarende fartøyer. Dette viser hvor viktig det er med nye løsninger for å gjøre den maritime sektoren mer bærekraftig.

Fremtidens maritime teknologi

MS «Reach Remote 1» er designet for ubemannede operasjoner, et revolusjonerende skritt fremover i maritim teknologi. Med sitt hybrid fremdriftssystem og evnen til å operere autonomt i over 30 dager, beviser fartøyet at høy ytelse og lav miljøpåvirkning kan oppnås uavhengig av størrelse.

Den avbruddsfrie strømforsyningen (UPS) levert av Anda-Olsen er avgjørende for å opprettholde skipets avanserte systemer, og sikrer trygge og effektive fjernoperasjoner.


Reach Remote 1 ved siden av et større fartøy
Bildet er hentet fra reachsubsea.no

Vi gratulerer vinnerne

Vi gratulerer Reach Subsea for deres visjon og engasjement i denne fremtidsrettede løsningen, Kongsberg Maritime for deres innovative design, og Trosvik Maritime for deres solide håndverk i byggingen av selve fartøyet. Dette er et fartøy som setter en ny standard for bærekraftig og effektiv skipsfart.

En bærekraftig fremtid

Hos Anda-Olsen gleder vi oss over suksessen til MS «Reach Remote 1» og ser frem til en fremtid med enda mer bærekraftig og ubemannet skipsfart. Vi er engasjerte i å levere innovative strømløsninger som bidrar til videreutviklingen av den maritime industrien. Vi ser frem til å styrke vår posisjon som en pålitelig partner for fremtidens maritime innovasjon.


Lignende saker: