Du er her: Forside -> Norsk - > Sikrer stort oppdrag med Karstensen Skipsverft


Sikrer stort oppdrag med Karstensen Skipsverft

Publisert 10.05.2024

Vi i Anda-Olsen er stolte over å kunngjøre at vi har inngått en avtale med Karstensen Skipsverft om levering av UPS-systemer til ti skip.

Denne leveransen representerer ikke bare en viktig milepæl i vår videre vekst internasjonalt, men bekrefter også vår posisjon som en ledende leverandør av avbruddsfrie strømforsyninger for kritiske installasjoner.

Fredrik Mordal Hessen - Head of Sales And Business Development i Anda-Olsen
Fredrik Mordal Hessen - Head of Sales And Business Development i Anda-Olsen

Fredrik Mordal Hessen, vår Head of Sales & Business Development, uttrykker sin glede over avtalen: "Det er en stor glede å bli valgt som leverandør til Karstensen Skipsverft, en anerkjent aktør innen skipsbygging- og reparasjon i sitt segment. Dette oppdraget reflekterer den tilliten bransjen har til vår teknologi og vår evne til å oppfylle strenge krav til pålitelighet og ytelse."

UPSene, en del av vår egenutviklede serie Anda Power Solutions (APS), er designet for å sikre kontinuerlig og stabil strømforsyning til skips kritiske systemer. Dette er avgjørende i maritime operasjoner der selv små strømbrudd kan ha alvorlige konsekvenser.

"Leveransen til Karstensen Skipsverft bidrar til å styrke vår internasjonale tilstedeværelse og evne til å utvikle løsninger som møter de unike kravene til forskjellige markeder", legger Fredrik til.


Innovasjon og pålitelighet med Anda Power Solutions

Anda Power Solutions (APS) er utviklet fra vår solide erfaring i det maritime miljøet, hvor våre produkter er spesielt designet for å møte utfordringene ombord på skip. APS-serien inkluderer alt fra 3-fas til DC-løsninger og spesialbatterier. Vi tilbyr også skreddersydde løsninger for å møte ulike kundebehov, som spesielle spenninger og tilpassede distribusjonssystemer.

Våre UPS-systemer skiller seg ut med sitt kompakte design som gjør integrasjonen i skip enkel, uten behov for ekstra plass for kjøling av batterier. Installasjonen er rask og effektiv takket være plug-in løsninger og færre kabler. En høy IP-grad sørger for at enhetene tåler selv de tøffeste maritime forhold.

Systemene er utstyrt med modulært ladesystem for tilpasset kapasitet, og isolasjons-overvåking for å forebygge systemfeil. Internasjonale sertifiseringer er på plass for å sikre at alle våre UPS-er oppfyller de strenge maritime kravene.

Visste du? Med vår egenutviklede, skybaserte monitoreringsløsning, Anda Cloud, kan du sikre dine kritiske installasjoner ved bruk av IoT-teknologi. (lenke: https://anda.no/monitoreringslosning)Mer om våre samarbeidspartnere:

  • Med UPS fra Anda-Olsen skal 17 skip som bygges ved VARD sine verft de neste årene sikre sine kritiske installasjoner mot strømbrudd
  • Trygghet til Havilas miljøvennlige passasjerskip

Les mer om hvorfor maritime aktører velger Anda-Olsen