Du er her: Forside -> Norsk - > Derfor velger maritime aktører Anda Power Solutions


Derfor velger maritime aktører Anda Power Solutions

Publisert 20.12.2023

Oppdag hvorfor Anda Power Solutions (APS) ofte foretrekkes som avbruddsfri strømforsyning (UPS) innen maritim sektor.

Sjøfart representerer en kompleks industri der diverse aktører samarbeider for å planlegge, konstruere, installere, eie og drifte skip. Denne sektoren omfatter et bredt spekter av fagområder og ekspertise, fra skipsdesign og skipsbygging til navigasjon, drift og vedlikehold. Samarbeidet mellom disse aktørene er avgjørende for å sikre en smidig og effektiv maritim virksomhet.

I denne artikkelen skal vi utforske hvorfor disse aktørene foretrekker Anda-Olsens skreddersydde UPS-løsninger, kjent som Anda Power Solutions (APS).

APS er fleksibelt for skipsdesignere

Fra et skipsdesign-perspektiv gir Anda Power Solutions økt fleksibilitet. Skapene er kompakte og sømløst integrerte med andre systemer om bord.

APS eliminerer behovet for utendørs installasjon, og dens minimale plassbehov gjør den enkel å integrere for skipsdesignere, samtidig som den oppfyller alle nødvendige krav.

En ekstra fordel er det minimale miljøavtrykket til Anda Power Solutions, i tillegg til anerkjennelsen og godkjenningen fra klassifiseringsselskaper og myndigheter. Dette bekrefter ikke bare løsningens kvalitet, men også dens overholdelse av bransjens mest krevende standarder.

Her kan du lese mer om kravene som stilles til UPS for maritime miljø.

Skipsverft setter pris på rask installasjon

Anda Power Solutions er ikke bare enkel å integrere med andre skipsystemer, men løsningen kan også installeres raskt, på et tidlig stadium. Dette effektiviserer skipsproduksjonen, og gir rom for eventuelle justeringer eller tilpasninger som må gjøres.

En betydelig fordel er at Anda Power Solutions ikke krever ventilerte batterirom, noe som ytterligere forenkler installasjonsprosessen og reduserer behovet for komplekse infrastrukturelle tilpasninger. Dette gjør ikke bare løsningen praktisk for skipsverft, men også kostnadseffektivt og tilpasningsdyktig for ulike applikasjoner.Hvorfor installatører foretrekker Anda Power Solutions

Anda Power Solutions leveres som et "alt-i-ett-skap". Dette innebærer mindre behov for kabeltrekking, reduserte arbeidstimer for installatører med enkel tilkobling og økt nøyaktighet.

I tillegg til de nevnte fordelene gir Anda Power Solutions (APS) også en unik mulighet til å utvide systemet i takt med økende behov. Denne fleksibiliteten er av betydning for å tilpasse seg endringer i behov og teknologiske fremskritt over tid.

En annen styrke ved APS er at installatørene kun behøver å forholde seg til én leverandør. Dette forenkler ikke bare anskaffelsesprosessen, men sikrer også en helhetlig og sømløs integrasjon av komponenter, noe som bidrar til å redusere potensielle komplikasjoner og øke effektiviteten under installasjon og drift.


Kompakte løsninger er gull verdt for skipseiere

Anda Power Solutions er en verdensledende, unik, kompakt og effektiv løsning.

Med Anda Power Solutions får skipseiere tilgang til et fleksibelt system som enkelt kan utvides. Vedlikeholdet av APS er ukomplisert, og tilgangen til reservedeler er enkel dersom behovet skulle oppstå.

Det er også mulighet for global service, slik at skipseiere kan få nødvendig assistanse uansett hvor i verden skipet befinner seg.


En mer bekymringsfri hverdag for mannskapet

De smarte "alt-i-ett-skapene" fra Anda-Olsen gir mannskapet enkel tilgang til systemets komponenter. Fordelen med at Anda Power Solutions er plassert innendørs, bidrar også betydelig til arbeidets effektivitet.

Det som mannskapet kanskje setter aller mest pris på, er muligheten til å overvåke den avbruddsfrie strømforsyningen. Med monitoreringsløsningen Anda Cloud kan de til enhver tid være trygge på at APS-løsningen fungerer som den skal. Ved eventuelle avvik vil de umiddelbart motta varsler via en alarmfunksjon, direkte på PC og mobil (app).


Vil du vite mer om Anda Power Solutions? Her kan du lese mer om alle fordelene med Anda-Olsen sine verdensledende egenutviklede avbruddsfrie strømforsyninger.
Her kan du lese mer om maritime aktører som har valgt Anda Power Solutions:

  • VARD velger Anda Power Solutions til 17 skip

  • UPS fra Anda-Olsen skal sikre kritiske system på Havila Kystruten sine nye, fremtidsrettede passasjerskip.

  • APS sørger for kritiske systemer i Color Hybrid