Du er her: Forside -> Norsk - > Styrker teamet for videre vekst!


Styrker teamet for videre vekst!

Publisert 22.08.2024

Hos Anda-Olsen opplever vi sterk vekst og økt etterspørsel, noe som gjør det nødvendig for oss å utvide og styrke teamet kontinuerlig.

Vi er derfor svært glade for å kunne ønske tre nye medarbeidere velkommen, som alle vil bidra til vår videre suksess.

Ny Servicekoordinator med maritim utdanning

Vi har nylig ansatt Natalie Helèn Fagernes (25) som vår nye servicekoordinator.

Natalie har en mastergrad i Operativ Maritim Ledelse fra NTNU, et studieprogram som gir både skipsoffiserer og landbasert personell en dypere forståelse av ledelse i krevende operasjoner.

Med denne bakgrunnen har Natalie utviklet relevant kompetanse som er verdifull både innen den maritime næringen og i andre bransjer Anda-Olsen jobber i.

Ingeniør med ekspertise innen automatisering

Vetle Vågnes (25) har nylig sluttet seg til prosjektavdelingen vår som ny ingeniør.

Med en utdannelse fra NTNU innen automatisering og intelligente systemer, bringer Vetle med seg solid kunnskap om teknologi som kan gjøre utstyr smartere og mer effektivt.

Hans innsikt i hvordan automatisering kan bidra til verdiskaping og bærekraft, vil være verdifullt med tanke på vårt arbeid i å utvikle innovative løsninger for kundene våre.

Ny montør og servicetekniker

I tillegg ansatte vi tidligere i sommer Iver Austnes Stokkevåg (21) som montør og servicetekniker.

Iver kommer fra en stilling som skipselektriker hos Remøy Shipping, og hans erfaring vil være til stor verdi for de komplekse installasjonene og vedlikeholdet som prosjektene våre krever.

Fremtiden for Anda-Olsen ser lys ut

Med disse nye ansettelsene står vi enda sterkere rustet til å møte den økende etterspørselen og gjennomføre våre store oppdrag med samme høye kvalitet som alltid.

Vi ser frem til å se hvordan Natalie, Vetle og Iver vil bidra til å utvikle Anda-Olsen videre. Sammen skal vi fortsette å levere pålitelige løsninger og møte de unike behovene til våre kunder i stadig voksende markeder.

Svein Gunnar Høybakk, teknisk sjef, avslutter:

"Vi er svært glade for å få Natalie, Vetle og Iver med på laget. Deres ulike erfaringer og kunnskap vil styrke oss i møte med fremtidens utfordringer. Med disse ansettelsene er vi godt rustet for videre vekst." 


Vil du bli også bli en del av laget? Se ledige stillinger her

Andre ansettelser: